Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  • Να μην έχουν φθορές και οι συσκευασίες τους να είναι αυτές που κανονικά συνοδεύουν το προϊόν
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση με την εργοστασιακή τους συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα)
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ).

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ 

1. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας παραγγέλνετε το νέο προϊόν που θέλετε να γίνει η αλλαγή με το παλιό.

2. Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και ανταλλάσετε το παλιό χέρι με χέρι στον courier την στιγμή της παράδοσης.

3. Η επιστροφή του προιόντος θα πραγματοποιείται με την συσκευασία του προιόντος σε άψογη κατάσταση χρησιμοποιώντας την υπηρεσία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ courier με επιβάρυνση 3,50€ . Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρεία courier της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών.

4Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε: Προς TRENDYANDROS ΑΝΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ, οδός Χώρα Ανδρος τκ84500

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

1. Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση παραλήπτη με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική (με επιβάρυνση 3,50€.Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία) υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής,αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.

2. Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε: Προς TRENDYANDROS AΝΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ, Χώρα Ανδρος ΤΚ 84500. 

3. Μέσα στο δέμα συμπεριλαμβάνετε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός λογαριασμού, IBAN, τράπεζα) και υποχρεωτικά αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής.

4. Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, το αντίγραφο της απόδειξης και τα πλήρη στοιχεία σας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων.

5. Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (αξία προϊόντος χωρίς έξοδα αποστολής).   Επιστροφές γίνονται μόνο απο ΤΡΑΠΕΖΕΣ : ΕΘΝΙΚΗ και ALPHABANK